به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، مجدالدین تاج در آیین پاسداشت ثبت نشان بینالمللی جغرافیایی قلمزنی اصفهان اظهار کرد: هنرمندان برای اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین تلاش می کنند اما متاسفانه گوش شنوایی برای شکایتهای آنها برای تولید و فروش آثارشان وجود ندارد.
وی با اشاره به تغییر شغلی بسیاری از هنرمندان افزود: برخی هنرمندان نیز با بغض در گلو، راهی کشورهای همسایه شدند و هنر آنها، آمار صادرات صنایع دستی کشورهای دیگر را بالا می برد.
کاهش مالیاتهای کمرشکن در شرایط رکود اقتصادی
رئیس اتحادیه صنف صنایع دستی اصفهان تصریح کرد: نفسهای به شماره افتاده هنر اصفهان را باید احیا کنیم، در حال حاضر حال هنرمندان صنایع دستی این دیار با وجود تمام پتانسیلهای موجود در منطقه برای رسیدن به درآمد پایدار از طریق صادرات خوب نیست.
وی با اشاره به اینکه برای اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین، نه با حرف، بلکه با عمل گام بردارید، گفت: اعتبار دادن به بخش خصوصی و تشکلهای مردمنهاد صنفی هنرمندان به عنوان بازوی مشورتی دولتمردان، در گرو تامین مواد اولیه همچون مس با حذف ارزش افزوده برای کاهش قیمت تمامشده محصول است.
تاج گفت: نگاه فرهنگی و نه تجاری به صنف هنرمندان صنایع دستی توسط سازمان امور مالیاتی اصفهان در جهت کاهش مالیاتهای کمرشکن در شرایط رکود اقتصادی، تخصیص بودجه تبلیغات توسط استان برای معرفی هرچه بهتر صنایع دستی در کشورهای هدف از جمله درخواستهای هنرمندان صنایع دستی از مسوولان است.
ثبت جهانی رشته های دارای نشان جغرافیایی ملی
وی استفاده از پتانسیل شهرهای خواهرخوانده و خلاق توسط شهرداری برای حضور هنرمندان در نمایشگاهها، تسهیل صادرات و استفاده از ظرفیت کشورهای همسایه و برگشت مشوق های صادراتی برای صادرکنندگان، تخصیص بودجه برای برطرفکردن ضعف در بستهبندی در راستای حضور موثر در حوزههای جهانی، در اختیار گذاشتن «تالار تیموری» بعنوان موزه هنرهای سنتی معاصر برای نمایشگذاشتن آثار فاخر هنرمندان صنایع دستی و همچنین ثبت جهانی رشتههای دارای نشان جغرافیایی ملی را از دیگر درخواستهای صنف هنرمندان صنایع دستی اصفهان برشمرد.